De praktijk

Een breed aanbod

Fysiotherapie Sint Pancras is gelokaliseerd in gezondheidscentrum de Vroonen, een centrum waar behalve onze fysiotherapiepraktijk een scala aan andere zorgdisciplines zijn ondergebracht. U kunt in het centrum terecht voor o.a. oefentherapie Mensendieck Cesar, diëtetiek, podotherapie, psychologie, bloedprikken, pedicure, kinder fysiotherapie en -ergotherapie, bekkenfysiotherapie, Buurtzorg, apotheek, tandarts, huisarts, verloskunde, echografie en huidtherapie.

Ons team

Bart meester

fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, shockwave

Na ruim 30 jaar ervaring ben ik nog steeds enthousiast over mijn werk als fysio-manueel therapeut.
Ik zie het als een uitdaging om samen met u tot oplossingen te komen. Mensen helpen om beter te functioneren met minder of zonder pijn, dat is mijn doel. Zoeken naar welke therapie het beste bij u past. Ik ga graag de uitdaging met u aan!

BIG: 39034446304

Alex Haijtema

Fysiotherapie, Manuele therapie, Echografie, Shockwave

Ik ben sinds 2010 verbonden aan de praktijk voor fysiotherapie in Sint Pancras. Eerst als algemeen fysiotherapeut en sinds 2018 ook als Master manueel therapeut. Door de jaren heen heb ik mij middels diversen opleidingen en cursussen ontwikkeld tot breed georiënteerd en inzetbaar therapeut.
Mijn specialisaties en aandachtsgebieden zijn Manuele therapie, Echografie, Shockwave, Medical taping concept, nek-, schouder- en rugklachten, orthopedische revalidatie en sport gerelateerde klachten.
Met mijn kennis en enthousiasme hoop ik u te kunnen helpen in uw herstel naar een optimaal bewegend lichaam.

BIG: 69912713204

Wieger Duif

Fysiotherapie, Echografie, EPTE, shockwave

Afgestudeerd in 1980 Na revalidatiecentrum voor defensie in Florida gewerkt in streekziekenhuis.
Vanaf 1983 zelfstandig praktijk eigenaar geweest van meerdere vestigingen. Aandachtsgebied is orthopedische klachten van schouder arm en heup knie enkel en voet. Hiervoor diverse verdiepings studies gevolgd. Echografische beeldvorming geeft een beter beeld bij deze klachten waardoor ik deze aanvullende studie heb gedaan in 2012. Tevens EPTE behandeling bij chronische peesklachten is een aanvullende behandelmethode die ik uitvoer. Geïnteresseerd in de ontwikkelingen op ons mooie vakgebied en overtuigd dat ik als fysiotherapeut niet alleen een deskundige behandeling geef maar ook een belangrijke functie heb voor de patiënt als coach en duidelijke informatie wil verschaffen omtrent behandelbeleid en doelstellingen.

BIG: 99033508304

Petra Kooloos

Fysiotherapie, Vodder-en oedeemtherapie, shockwave

Ik ben sinds 2006 hier bij Fysiotherapie Sint Pancras in het Gezondheidscentrum De Vroonen werkzaam als fysiotherapeut, Vodder- en oedeemtherapeut. Naast algemeen fysiotherapeut heb ik door mijn lange ervaring veel specialisaties.
Het werken in het Gezondheidscentrum maakt dat het mogelijk is om multidiscplinair te behandelen. Overleg met andere zorgverleners is dan ook erg gemakkelijk en komt mijn patiënten ten goede. Dit is belangrijk voor de patiënten groepen waarmee ik werk. Met name mensen met Parkinson, een oncologische achtergrond en mensen met reuma zie ik veel. Voor deze groepen is bewegen heel belangrijk maar vooral het plezier om te bewegen en te revalideren. Mijn insteek is dan ook om op een leuke en uitdagende manier patiënten (weer) te laten bewegen, waardoor ze beter gaan functioneren in het dagelijks leven. Vanwege dit uitgangspunt is bijvoorbeeld de Salsa voor Parkinsonpatiënten ontstaan op de zaterdag ochtend.
Mocht u interesse hebben om te kijken naar wat voor de u de mogelijkheden zijn neem dan gerust contact op, zodat we samen kunnen zien wat ik voor u kan betekenen.

BIG: 99034192604

Bij Fysiotherapie Sint Pancras bent u in goede handen.

Bij Fysiotherapie Sint Pancras bent u in goede handen.

Onze voordelen

  • Al ruim 30 jaar ervaring

  • Breed aanbod aan specialisaties binnen het gezondheidscentrum

  • Persoonlijke benadering, zorg op maat
  • Geen wachtlijst

  • Wij hebben een contract met nagenoeg alle zorgverzekeringen

Waarom bij ons?

Wij zijn een zeer ervaren team van fysiotherapeuten met meerdere specialisaties en zien het als een uitdaging om iedereen topzorg te leveren om maximaal rendement te verkrijgen. Uw hulpvraag staat centraal. No nonsense en resultaatgericht.

Direct een afspraak maken?

Heeft u klachten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken.

Maak een afspraak
of bel direct

Sint Pancras

De Helling 17

1834DA

(Open in Google Maps)

Open in Google Maps